Ik ben nog aan het nagenieten van een geweldige week in Kootwijkerbroek, waar de genezingsschool gehouden werd. Heel graag wil ik getuigen wat God daar voor mij gedaan heeft.
Ik kwam binnen met de pilletjes in mijn tas om de angststoornis eronder te houden die mijn leven beheerste al enige tijd. God echter boog die negatieve zelf- gerichte spiraal om en richtte mijn focus weer op Jezus en de compleetheid en volmaaktheid van Zijn volbrachte werk. Al het onderwijs ging over Jezus, het kruis, Zijn overwinning, wat dat betekent voor mij, de liefde van Vader die Zijn Zoon gaf. Ik werd weer Jezus-bewust, i.p.v. zelfbewust. Op de 2e avond kregen we onderwijs over dat wij dezelfde autoriteit en hetzelfde gezag hebben als Jezus heeft en op dat moment verliet de angst mij, alle klachten verdwenen, ze smolten weg. Ik kon de verdere week volop in krachtige gezondheid genieten, had geen pilletje meer nodig. De waarheid maakt je echt vrij! Ik vertrok totaal anders dan hoe ik binnenkwam en nog steeds prijs ik God dat Hij mij liet zien, dat de ware doorbraak al gebeurd is aan het kruis! Het was een gezegende week die ik niet zal vergeten.

Deze website gebruikt geen cookies. Er worden geen gegevens van u vastgelegd of bewaard. Indien u op de hoogte wil blijven van de School voor Genezing kun u vragen om in de mailinglist te worden opgenomen door te mailen naar info@schoolvoorgenezing.nl