Het recht in Christus van het recht staan!
De afgelopen week  van 10 mrt t/m 14 mrt heb ik samen met nog 9 andere mensen weer de genezingsweek meegemaakt die Jan Vossen regelmatig geeft in den lande.
Het was voor mij de 4de keer dat ik meedeed. Is dat nodig? Voor mij wel. Ik wil mezelf af en toe verwennen met een hele week alleen maar onder het Woord zijn en intimiteit te hebben met Jezus en andere gelijkgestemde gelovigen.  Voor mij werkt dit ! Iedere keer ga ik weer verrijkt met nieuwe inzichten die de Heilige Geest me openbaart naar huis. Daar neem ik ze mee in mijn dagelijkse leven en zie ze, hoe dan ook manifesteren.
Deze afgelopen week stond ik voor de uitdaging om in geloof mijn genezing te ontvangen om recht te gaan staan op mijn 2 benen. Ergens in mijn heupen was er iets scheef . Dit was er al heel mijn leven , alleen nu ik ouder wordt werd het steeds meer zichtbaar én voelbaar. Daar ik een lange afstand wandelaar ben is dit zeer vervelend en ik zag enerzijds mijn wandelhobby al aan de wilgen hangen, maar ik wist dat ik wist dat ik de genezing gemanifesteerd zal gaan zien!  God gaf mij het Woord: “ in Mij sta je recht! “ Dat is geestelijk zo, maar dit was ook bedoeld in het fysieke. Het kwam binnen en ik ging recht staan in dat Woord.
Om een lang verhaal kort te maken, ik ging naar huis en stond recht! Voor het eerst op beide hielen. Heerlijk stevig en in balans.  De volgende ochtend genoot ik er nog heerlijk van, maar met de middag merkte ik dat ik weer scheef stond. Zondagochtend echt weer zo scheef als een schuit. Maar ik had het Woord en ging daar steeds weer in staan! Dat was mijn houvast. Zo ziet God mij immers! Na een heerlijke samenkomst in een gemeente ging ik naar huis en stond weer recht! s ‘Avonds weer een lofprijs feest in de zelfde gemeente.  Maandagochtend weer een beetje scheef! Maar vandaag heb ik mijn eerste 10 kilometers weer gelopen met geen centje pijn én RECHT op mijn benen! Prijs de Heer!
Wat ook zo fantastisch is om te doen tijdens de week is het samen oefenen in het bidden voor en met elkaar.  Profetieën uitspreken om elkaar op te bouwen. Bemoedigd te worden als degene waarvoor je bidt  bevestigd dat het klopt . Ook als je zelf weer opgefrist wordt door een Woord die je wel al wist maar die even op de achtergrond geraakt was.  
Wat ook  zo mooi is om te zien, is dat al de mensen die binnen komen inclusief mijzelf, anders naar huis  gaan dan dat zij kwamen! Vol blijdschap, vrede en heerlijk opgebouwd gaan we terug naar de omstandigheden die we makkelijker aan zullen kunnen door deze heerlijk opbouwweek!  In Hem gaan zoals je bedoeld bent, zoals Hij je ziet. Door het volbrachte werk van Jezus.  Doe het ook eens! Hij stelt nooit teleur!
Gré Albrink

Deze website gebruikt geen cookies. Er worden geen gegevens van u vastgelegd of bewaard. Indien u op de hoogte wil blijven van de School voor Genezing kun u vragen om in de mailinglist te worden opgenomen door te mailen naar info@schoolvoorgenezing.nl